Problemy związane z epidemią koronawirusa nie ominęły miasteckiej branży gastronomicznej. Przykładem jest Marek Wolski, który prowadzi Pub Granss oraz mniejszy lokal Bar Granss na ulicy Dworcowej. Ten drugi lokal zamierza zamknąć.
- Całą działalność przenoszę do Pubu Granss - oznajmia Marek Wolski.
Bar Granss był od 2012 roku bardzo popularnym lokalem. Prawdopodobnie nie dotrwa do jubileuszu 10-lecia działalności.
To nie wszystkie zmiany u Marka Wolskiego i innych przedstawicieli branży gastronomicznej. PEŁNA WERSJA TEKSTU w Gazecie Miasteckiej 21.04. w sklepach albo e-wydanie od 21.04. w poniższym linku
Barnictwa07:53, 21.04.2020
Ja widziałem na ścianie baru jakąś postać, ktoś może rozpoznaje kto to może być? bo mim zdaniem to Matka Boska Miastecka
Gość08:50, 21.04.2020
Źle zainwestował chciał mieć więcej...a dobrze na tym nie wyszedł. Restauracja nie potrzebna bar mial dobry obrót wystarczyloby jemu.
Miastczanin00:45, 22.04.2020
Pamięta może ktoś jak się nazywał ten bar w latach 80tych ?
Robert18:54, 22.04.2020
A chciał wszystkich wykończyć ,Gastronomem trzeba się urodzić i mieć ten zawód a nie że jeden mechanik a następny od naprawy pralek zabierają się za gotowanie z gotowców
ja08:30, 06.05.2020
Co ty farmazolisz :)
1 0
Mikrus